DARÁZSPÓK – Professzionális darázsirtás

A darazspok.hu a BugZero egészségügyi kártevőirtással foglalkozó vállalkozás kizárólag darazsakkal és darázsirtással foglalkozó tematikus honlapja. Honlapunk hasznos információkkal szolgál a Magyarországon előforduló darázsfajokról, valamint bemutatja vállalkozásunk professzionális darázsirtási szolgáltatásait, amik szükség esetén akár azonnal meg is rendelhetőek.

Kellemes böngészést kívánok!
Kiss Attila, egészségügyi kártevőirtó specialista

Kiss Attila, egészségügyi kártevőirtó specialista
BugZero – Egészségügyi kártevőirtás
A BugZero Kft.-ről bővebben

A darázspók (Arqiope bruennichi)

A darázspók (Argiope bruennichi)

A magyar pókfauna egyik legszebb és igen feltűnő alakja az Arqiope-pók (darázspók). Nagy termetű pók, törzse 20 mm hosszú, fejtorja fehér színű, selyemfényű szőrzettel van borítva, kissé nyújtott, hengeres potroha pedig élénken sárga-fekete és fehér haránt csíkokkal ékes. Víz fölött árkokon keresztül, nádasok szélén a buja növényzetben függeszti ki kerek hálóját, melyet a közepén feltűnő módon zeg-zugos fehér nemezszalaggal díszít. S a pók, mintha a feltűnőséget keresné, mindig a hálója közepén tartózkodik. Olyan mint egy kis orchideavirág a növénylevelek között. Rá is szállna sok repülő rovar, hiszen a vizes környezet bőven termi a bogárságot, de éppen, hogy ne szállhassanak reá, erős fonalakból rendetlenül húzott védőhálót feszít ki kerek hálója elé s ebbe beleütköznek az erősebb repülők, a szitakötők, meg mások (darazsak, méhek) melyek ezután zsákmányul jutnak neki.

Részlet Brehm Alfréd “Az állatok világa” című könyvéből

Darazsak telepedtek be az otthonába?

Ne várjon a darázskirálynő kilakoltatásával!

HÍVJA A DARÁZSPÓKOT!
Professzionális darázsirtás látható és rejtett fészek esetén is!

06 70 940 5863

Kérje ajánlatunkat és munkatársunk 1 munkanapon belül keresni fogja Önt a megadott elérhetőségeken!

Ajánlatkérés
darazsak - Darázsirtás Dunaújvárosban és Fejér megyében

FONTOS!

Aktív darázsfészek bejáratát soha nem szabad betömni, mert a darazsak berághatják magukat a lakótérbe!

A darázsfészek bolygatása szakértelem és védőfelszerelés nélkül életveszélyes is lehet! A darázs kolóniák kiirtása kifejezetten veszélyes művelet, ezért minden esetben hívjon szakembert!