A BugZero – Egészségügyi kártevőirtás hatékony megoldást nyújt az egészségre ártalmas állati kártevőkkel, a különféle rovarokkal és rágcsálókkal szemben.

A BugZero az alábbi kártevők elleni védekezés specialistája:

A hétköznapi ember általában nem tudja véglegesen megoldani a kártevők adta problémát, mivel nem rendelkezik a kártevő élőlények biológiájának ismereteivel. A legtöbb esetben speciális kémiai anyagok (engedélyköteles irtószerek) felhasználásával lehet a problémát megszüntetni, viszont ezek használata is veszélyt jelenthetnek az emberi egészségre, így elengedhetetlen a toxikológia és az irtószerek alapos ismerete.

egészségügyi kártevőirtás

A BugZero fő tevékenysége
az ágyi poloska és a darázs elleni védekezés

rovarirtás

A kezdeti időkben kifejezetten erre a két kártevőre szűkítettük le tevékenységi körünket. Minden energiánkat és szaktudásunkat az ágyi poloska és a darázs elleni védekezésre összpontosítottuk, ezért rendkívül precíz és hatékony szolgáltatást, valamint végleges megoldást tudunk adni az említett kártevőkkel szemben. Később a gyakori megkeresések miatt szükségesnek tartottuk, hogy a csótányok, hangyák és rágcsálók irtására is kiszélesítsük szakértelmünket.

A BugZero alap filozófiája az alapos, teljes körű
és hatékony munkavégzés!

ÁNTSZ

Ipari gépekkel és kizárólag az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által engedélyezett irtószerekkel dolgozunk, valamint kiemelten figyelünk és betartjuk az egészségügyi kártevők elleni védekezésre vonatkozó szakmai irányelveket.

Minden egyes munkánkról statisztikát vezetünk. A friss adatok gyűjtésével és elemzésével szolgáltatásaink hatékonyságát folyamatosan fejleszteni tudjuk.

bugzero

A legtöbb esetben kombinált módszereket alkalmazunk:

  • permetezés
  • porozás
  • füstképzés
  • hideg-ködképzés
  • ULV-technológia
  • mérgezett csalétek

BugZero

Rend és tisztaság!

A BugZero nem csak a minőségre és hatékonyságra fordít kellő figyelmet, hanem ügyfelei környezetére is, ezért pl.: cipővédőt használunk, ha lakásban dolgozunk, valamint mindig rendet és tisztaságot hagyunk magunk után.

A tökéletesen elvégzett munka mellett nagyon fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége is!

Ha kártevők veszélyeztetik Ön és környezete egészségét,
akkor válassza az elérhető legjobb megoldást!

Dunaújváros

Működési területünk Dunaújváros és 100 km-es vonzás körzete. A területünkön kívül eső megkeresések esetén is segíteni tudunk, mert partneri kapcsolatban állunk több, az ország más területein dolgozó, hozzánk hasonlóan megbízható szakemberekkel.

ECTOCID FORTE

Fő tevékenységünket II. forgalmi kategóriájú irtószerek forgalmazásával is kiegészítettük, melyet kizárólag engedéllyel rendelkező vállalkozások számára értékesítünk.
ECTOCID FORTE (4% cipermetrin, 2% permetrin, 5% piperonil-butoxid)

Kérje ajánlatunkat telefonon vagy email-en
és a BugZero egészségügyi kártevőirtó vállalkozás készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Ajánlatkérés
Kapcsolat